2021. június 1., kedd

TEKSTA robot kutya, interaktív játék kutyus (újszerű) - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Keveset használt, szép, hibátlan, újszerű állapotú termék. (Eredeti ára 23. 900 Ft volt. )
Bemutató videó a játékról:  https: //www. youtube. com/watch? v=B0CBrOcvcIk
Gyártói leírás a játékról:
Az interaktív robotkutya szinte mindent végre tud hajtani, amit egy igazi eb. Parancsszóra ül, sétál veled, megáll, sőt mi több hátraszaltózik, ha kell.
Amint kihunynak a fények, azonnal elalszik, hogy ne zavarja az álmodat, de ha napközben nem foglalkozol vele, sírni kezd, hiszen az igazi állatokhoz hasonlóan ő is igényli a törődést.
A Teksta robot kutyus nem csak hangodra, hanem érintésedre és kézmozdulataidra is a megfelelő módon reagál, miközben szemének színe aktuális érzelmi állapotához igazodik, így már messziről láthatod, ha éppen szomorú vagy vidám.
Ne felejtsd el azt sem, hogy bár csak egy robotkutya, őt is meg kell etetned néha, így világító csontja segítségével azonnal feltöltheted energiával, hogy elölről kezdődhessen a móka és kacagás.
Az interaktív kutya ideális választás abban az esetben, ha szeretnénk meglepni gyermekünket egy igazán vagány játékkal, amellyel megbizonyosodhatunk arról, hogy lurkónk képes gondoskodni akár egy kisállatról is.
A játék segíti ezen túl a finommotoros mozgás fejlődését, a kommunikációt, miközben mozgásra is ösztönzi a kicsiket és a nagyokat egyaránt.
A kutyus iPad 7. 1 vagy újabb, illetve Android 3. 0 vagy újabb verziójú táblagéppel is programozható.
A robotkutya 4 db AA ceruzaelemmel, és 3 db AG13 gombelemmel működik. (A játék már tartalmazza, azonnal használatra kész. )
Ajánlott életkor: 5 éves kortól.
Személyes átvételre Budapesten a 11. kerületben, Őrmezőn, a Don Pepe étteremhez közeli címen van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. Csomagküldést Vaterafutárral (Foxpost, MPL, Pick Pack Pont) vállalok előre utalást követően. A szállítási díj mindig a Vatera díjszabása szerint alakul, a termék csomagolás utáni méretétől függően. Amennyiben szükséges, a pontos szállítási díjat vásárlás előtt üzenetben tudjuk egyeztetni.


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-02 01:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése