2021. június 28., hétfő

Canon SX130 IS - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Canon PowerShot SX130 IS digitális fényképezőgép
A PowerShot SX130 IS fényképezőgép12, 1 megapixeles felbontása és a 12-szeres zoom valódi értéket képvisel. Remek állóképek és HD videók készítése az Smart Auto funkcióval és az Egyszerű módokkal, vagy kreatív használat teljesen manuális vezérléssel.
Funkciók
12-szeres nagy-látószögű (28 mm-es) zoomobjektív képstabilizátorral
12, 1 megapixeles érzékelő
A Smart Auto és az Egyszerű mód 28 témát érzékel
7, 5 cm-es (3, 0") LCD
HD videók
Intelligens zár kacsintásra induló önkioldóval
A felvételi módok sorában szerepel a Miniatűreffektes videó
Tanácsok és tippek
Teljesen kézi vezérlés
i-Contrast
12-szeres nagyítású, nagy-látószögű (28 mm-es) objektív optikai képstabilizátorral
A PowerShot SX130 IS egyszerre kínál nagyobb tele tartományt és nagy-látószögű objektívet egy kompakt vázban. A 28 mm-es nagy-látószöggel átfogó tájképeket és csoportképet készíthet, a nagyteljesítményű zoommal pedig közel hozhatja a távoli tárgyakat.
12, 1 megapixeles érzékelő DIGIC 4 processzorral
A nagyfelbontású érzékelőnek köszönhetően A3+ méretű, lenyügöző nyomatokat készíthet képeiről. A nagyobb témáról készített felvételek komolyabb vágását követően is nagyszerű képet nyomtathat.
A Smart Auto és az Egyszerű mód 28 témát érzékel
A Smart Auto valóban automatikus, így a felhasználó annak tudatában készíthet felvételeket, hogy a fényképezőgép mindenről gondoskodik. A fényképezőgép minden témát gondosan kielemez, és 28 különböző téma közül meghatározza a legjobb képhez szükséges optimális beállításokat.
Nagy, 7, 5 cm-es (3, 0"-es) LCD
A nagy kijelzőn könnyen megkomponálhatja a képeket, megtekintheti a menüt és megmutathatja a fényképeket és HD videókat barátainak és családtagjainak.
HD videók
A készülékkel kiváló videofelvételek készíthetők HD 720p formátumban, sztereó hanggal és optikai zoommal. Ez teszi a PowerShot SX130 IS fényképezőgépet tökéletes családi képalkotó készülékké.
Intelligens zár kacsintásra induló önkioldóval
Az intelligens zár az arcfelismerés funkció segítségével háromféle módon teszi lehetővé a felvételek automatikus készítését: Mosoly módban (a mosolygó arc érzékelésével), Arcra induló önkioldóval (megvárja, hogy a fotós is bekerüljön a képbe, és azután fényképez) és Kacsintásra induló önkioldóval (a kacsintás észlelését követően 2 másodperccel exponál).
A felvételi módok sorában szerepel a Miniatűreffektes videó
Az új felvételi módokkal nagyobb élvezetet nyújt a kreatív kísérletezés. Fotózhat Halszemoptika hatással vagy Dioráma effektussal (az utóbbival úgy néznek ki a tájképek, mintha modellekről készültek volna), a Szuperélénk opcióval fokozhatja a színtelítettséget, a Poszter hatással pedig különleges retróérzést adhat a témának.
Tanácsok és tippek
A fényképezés és a lejátszás menü legtöbb funkciója mellett rövid útmutató nyújt azonnali segítséget, így nem kell a kézikönyv böngészésével töltenie az időt.
Teljes körű kézi vezérlés
A Teljesen kézi üzemmóddal teljesen átveheti az ellenőrzést a fényképezőgép felett: beállíthatja a záridőt és a rekeszt, és igazán egyedi képeket készíthet.
i-Contrast
Felvételkészítés vagy -megjelenítés közben az i-Contrast funkció a jelenetnek megfelelően optimalizálja a dinamikatartományt: megőrzi az árnyékban lévő részleteket, és megakadályozza a fényes területek túlexponálását. Az eredmény természetes hatású kép a lehető legjobb kontraszttal.
Csere nem érdekel, köszönöm.
Kérdésekre válaszolok.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-28 15:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése