2021. december 6., hétfő

Százarcú ember, ezerarcú élet (Dedikált) - Lunczne - Jelenlegi ára: 900 Ft

Százarcú ember, ezerarcú élet (Dedikált) - Lunczner Géza
Minden aforizmagyűjteménynek sajátos szerkezete van: sűrített állításai és tagadásai a tudományos megállapítástól a közhelyig terjednek. Épp ez magyarázza azt, hogy az aforizma olvasóját mindig a fölvetett ötlet újra-, illetve továbbgondolására szólítja fel.
Ilyen olvasnivaló Lunczner Géza könyve is. Rendhagyó mű, elmélyülést feltéteted olyan szövegeken, melyek kiállották az idő próbáját. Egy hosszú, tartalmas élet tapasztalatai aforizmákba kristályosodva, eredeti stílusban közreadva - így határozhatjuk meg e gyűjteményt. Az évezredes formát felhasználva olyan gondolatokat ad közre, melyek mellett sajnos, egyre többen mennek el manapság.
Ez a könyv elmélyülést feltételez, de nyugalmat ad; nehéz, ugyanakkor könnyed és tartalmas kikapcsolódást nyújt. Hozzásegít a belső csend megtalálásához - vagy megőrzéséhez. Napjainkban, amikor mind nagyobb az értelmetlen hajsza a talmi értékek után, reméljük, szívesen veszi kezébe ezt a kötetet. Reméljük azt is, hogy könyvünk sokakat segít majd ahhoz, hogy régen elvesztett értékeket találjanak meg.
Kiadó: Trader BT
Nyomda: Isis Kisszövetkezet nyomdája
ISBN: 9630406640
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 311
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Dedikált
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Volt könyvtári példány. A gerinc megtört.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**106338324**)]

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-12-07 00:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése