2021. december 5., vasárnap

0A480 Csiszolt SÓLYOMSZEM kő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Gyönyörű sima fényes felületűre csiszolt irizáló hatású, különleges SÓLYOMSZEM kő. Szélesség: 4 cmSúly: 0. 03 kgA labradorit  kristály szépsége nem mindig látszik elsőre. Olyan, mint egy érdekes arcú hölgy. Meg kell ismerned, fel kell fedezned a benne rejlő szépséget és értéket. Mint minden kristálynak a labradoritnak is egyénisége van, amely odafigyeléssel tárul fel.
Első ránézésre nem túl vonzó kékesszürke kőnek is látszhat, azonban ha kezedbe veszed és mozgatod a fényben gyönyörű színeket fedezhetsz fel benne a szivárvány minden színéből. Megtalálható benne a zöld, kék, lila, magenta és a sárga szín is, ami a kristályra jellemző labradorizálásból adódik. Ez az izgalmas ásvány a földpátok családjba tartozik, (rokon a holdkővel és a napkővel) így réteges szerkezetéből adódóan a ráeső fényt a különböző rétegek másképp nyelik el illetve verik vissza; ez okozza a labradorizálást, a fényjátékot.
Nevét a Kanadában taláható Labrador területről kapta, ahol 1770-ben fedezték fel , bár az őslakósok hosszú évszázadokra visszanyúlóan ismerték és alkalmazták. Jelenleg számos helyen bányásszák mint Skandinávia, USA, Madagaszkár, India, stb., bár talán továbbra is legkeresettebbek a mélykék színű észak-amerikai darabok.
A labradorit ahogyan a fénnyel játszik, úgy tárja fel a saját belső világunkat. Megmutatja, hogy különböző aspektusokból vizsgálva a látottakat minden másképp látszik. Segítségével megértjük, hogy a felszín alatt mi rejlik. Felemeli a maszkot, ami mögé rejtőzünk és rálátunk arra, hogy egy kialakult helyzetben mennyi a saját részem, én mivel járultam hozzá az adott szituációhoz.
A labradorit elősegíti, hogy megértsük az illúzió(n)kat, lerántja a fátylat a szemünkről, a lila ködöt, amin keresztül eddig láttunk egy másik embert vagy egész helyzetet. Bár a labradorit fejleszti belső látásunkat, tisztítja a harmadik szemet, mégsem engedi, hogy elszálljunk, nagyon is a jelenben tart. Épp ezért előnyös lehet munka közben viselni vagy magunknál tartani, különösen ha szeretnénk megérteni egy-egy munkahelyi szituációban a mögöttes összefüggéseket, a mozgató rugókat. Természetesen ez bármilyen helyzetre vonatkozik, így magánéletben és társas kapcsolatokban is kíváló felfedezőként mutathat rá a rejtett szálakra. Olyankor is kíváló lehet, amikor már érezzük, hogy valami átalakulóban van, valami már elindult, de még nem ismerjük az új irányt. A labradorit segít befogni a szelet a vitorlánkba és a szél erejével új lendületet ad.
A labradorit hatásosan támogatja intuíciónk fejlesztését, tisztánlátásunkat. Tudatos ráhangolódással rejtett világokba kalauzol, általa feltárhatjuk a Föld fejlődésének történetét és saját előző / párhuzamos életeinket. Multidimenzionális kristály.  Tudatos álmodáshoz is remek varázskő. Alkalmazzák mágikus szertartásokhoz is, erősíti és védelmezi az aurát.
Termékeim között több csiszolt kő található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( kristály ezoterika ezotéria mágia spektrolit labradorit energia gyógyító gyógykő gyógyító kristály tigrisszem tirgis szem sólyom szem )

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 03:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése