2021. február 21., vasárnap

HIBÁS XBOX One Fat csomag - 2db hibás gép, 2db tápegység, 1db hibás kontroller - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képeken látható XBOX One játékkonzol csomag. Két gép, az egyik hibás és hiánytalan, a másik hibás és erősen hiányos. A kontroller szintén hibás, a tápegységek bekapcsolnak, az egyikről le lett vágva a csatlakozó.
A csomag pontos tartalma:
- 1db hibás, komplett 500GB-os XBOX One konzol
- 1db hibás, hiányos XBOX One konzol
- 2db XBOX One tápegység
- 1db hibás XBOX One kontroller
Részletes termékleírás:
A hibás, de hiánytalan konzol hozzám érintetlen garancia cimkével került, én bontottam meg a HDD csatlakozás ellenőrzése, egyértelmű hibajelek keresése végett. Ez a gép komplett, tápot rádugva a tápegységen a LED kb. 3x vált sárga és fehér közt, miután ezt befejezte a konzol bekapcsolásra reagál, hangjelzés van, HDD elkezd felpörögni, de a hűtőventillátor nem és a gép rövidesen kikapcsol. Próbáltam másik, 100%-os, megfelelően előkészített HDD-vel, ugyan ezt csinálja. Az alaplapot nem barmoltam.
A másik konzol erősen hiányos, oldalsó műanyag, HDD szerelvény és HDD, hűtőventillátor, wifi modul hiányoznak. A blu-ray meghajtó, alaplap, előlapi PCB benne vannak. Az előlapi fóliakábel sérült.
A két tápegységből a csatlakozóval rendelkezőben az 5V-os táp kimeneti pufferkondia púpos volt, azt cseréltem. A csatlakozó nélküli is látszólag működik.
A kontrollert már hibásként vettem, az eladó elmondása szerint leejtette, utána nem működött. Nem találtam benne egyértelmű hibát. Kb. 18mA-t vesz fel, ha bekapcsolom, de nem próbál szinkronizálni, nem csinál semmit. Hiánytalan.
Általános információk:
Garancia, visszavásárlás és licittörlés nincs. Használt és régi elektronikai termékek, így kiszámíthatatlanok. Személyes átvételnél lehetőség van kipróbálni, postázás esetén minden felelősség a vevőé. Bármi kérdés van, azt licitálás előtt tedd fel, utólagos reklamációnak helye nincs!
A TV és minden más, a képen esetlegesen látható dolog, ami nincs a fenti listában, értelem szerűen nem képezi az aukció tárgyát!
Átvétel: személyesen Székesfehérváron általam megjelölt helyen, egyeztetett időpontban van lehetőség. Posta megoldható a vevő terhére, előreutalást követően.  Postázásnál kérem figyelembe venni, hogy amennyiben nem találok itthon megfelelő csomagolóanyagot, úgy el kell mennem a postára venni, amiért +1500 Ft csomagolási költséget felszámolok a szállítási költségen felül! Amennyiben ez nem elfogadható számodra, kérlek ne licitálj!
Hirdetéseim közt találsz több játékkonzolt és játék csomag is, más egyéb tárgyak mellett.  
Nem fix áras hirdetés esetén fix árra vonatkozó ajánlatokat meghallgatok, amennyiben ez magasabb, mint a kikiáltási ár és még nem érkezett licit a termékre. Több hirdetésem együttes vásárlására vonatkozó ajánlatokat is szívesen veszek. A gyűjteményem csökkentése a cél, nem szándékozom örökké tárolni ezeket. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy mindenáron megválok tőlük, ezt kérlek vedd figyelembe, amikor ajánlatot teszel!
Köszönöm, hogy benéztél!

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 02:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése