2021. február 27., szombat

ezüst medál / drágakő - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

fantasztikus szépségű és méretű egyedi ezüst medál csaroittal és krizoprázzal.
8x4, 5 cm
csaroit: 2, 5x3, 5 cm
Csaroit:
A charoit a világon egyetlen helyen található meg, Szibériában, a Chara folyó környékén. Rendkívül összetett szilikát, melynek Mohs keménysége 5-6, megigéző kő, egyesek szerint akár több, mint 50 féle összetevő és azok pozitív ereje jelenik meg benne. Nagyon érdekes kő, mert amikor nyers formában a lelőhelyén látod, teljesen opak, matt, csiszolva pedig gyönyörű sejtelmes lila, irizáló mintákat láthatsz. Egyesek atlantiszi beavató kőnek tartják, mások szibériai sámán kőnek. A charoit egy lilás kristály, aminek felszínén általában örvénylő mintázat látható: egészen olyan, mintha egy kisebb vihar lenne a kőbe zárva.
Külseje szépen kifejezi hatását: egy rendkívül erős darabbal állunk ugyanis szemben. A charoit főleg gyógyító kő, emellett védő kristály is, főleg a különböző ártások, rontások kivédése ellen hatékony eszköz. Nyugtató hatással is rendelkezik, békét és megnyugvást varázsol a lelkünkbe.  
Igen ritka kőnek számít. Az átalakulás kövének nevezik. Megtanít az együttérzésre, az elfogadásra és feltétel nélküli szeretetre.

Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 09:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése