2021. augusztus 21., szombat

TEXAS Instruments NOS SN74LS73AN (TTL, gyors, kettős, J-K tároló) IC-k eladók baráti áron!!! - Jelenlegi ára: 50 Ft

Kérem, olvassa el a leírást!
A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft, azaz 40db!!! (vagy még más termék vásárlása hozzá) ez alatt csak személyes átvétel Kónyban, vagy megbeszélés után Győrben!!!
Építésre, restaurálásra.
A képeken látható, soha nem használt IC-k!
SN74LS73AN (TTL gyors, kettős, J-K tároló) IC-k. Újak, hosszú ideje tárolt. Nem tudok ennyivel mit kezdeni. Hátha valakinek kell! 50 Ft/db áron kínálom. (Bolti ára 608 Ft/db a HQ elektronikánál) 40 db-tól postázom is! Adatlapját itt meg tudjátok nézni: https: //www. ti. com/lit/ds/symlink/sn74ls73a. pdf...
... és mivel a F. B. -on már volt aki belémállt, hogy milyen szemét (? ) vagyok, ezért ideírom: Ezt az 1000 db IC-t adományként kaptam, a rádiós csoportom számára (Kónyi Nosztalgia Rádió Közösség). De ennyit biztosan nem tudunk felhasználni, kidobni meg nem szeretnénk. A befolyt összeget gyűjteményünk gondozására és bővítésére fordítjuk!
Csere lehetséges műszaki könyvekre, elsősorban elektronika témában, továbbá régi, magyar műszereket gyűjtök (elsősorban Orion-EMG és EMG műszereket), régi elektronikai alkatrészek (pl. elektroncső) azok is érdekelnek cserealapként, beszámításként stb. megbeszélés szerint!
Postázni csak MPL-el vagy FOXPOST automatába tudom, banki előreutalás után, a mindenkori díjszabásoknak megfelelően! A csomagolásnál igyekszem alaposan eljárni, de a szállításból eredő károkért felelősséget nem tudok vállalni! Továbbá postai átvétel esetén a termékkel kapcsolatban utólag semmi kifogást nem fogadok el! Köszönöm a Megértést! Lehet csomagautomatába, postapontra, házhoz is.
Több tételt is elküldök egy csomagban, illetve a termékim közül össze is lehet várni többet, hogy elérje a postázási értéket!   Ekkor igyekszem egy csomagban, egy költséggel küldeni!
Személyes átvétel esetén nincs értékhatár! Ha a megtekintés alapján nem felel meg a termék, a vásárló minden negatív következmény nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Köszönöm a figyelmet!
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2021-08-22 10:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése