2021. augusztus 26., csütörtök

Sony TC-K51 magnódeck 1980-ból - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képeken látható koszos, karcos, működő, restaurálás előtti Sony TC-K51  deck gyüjteményből 1980-ban gyártott.
https: //www. hifiengine. com/manual_library/sony/tc-k51. shtml
http: //www. mussiclovers. com/product/sony-tc-k51-vintage-stereo-cassette-deck-of-1980-mussiclovers/
Idő hiányában nincs időm már foglalkozni vele. Gyüjtőknek, hozzáértőknek ajánlom elsősorban, felújításra. A deck játszik le és csévél előre hátra.   Ami hibát észleltem a 2 kivezérlésjelző háttérvilágítása sötét(külső izzók vannak a műszerek mögött, feltehetően kiégtek, cserélendők). A kazettavilágítás jó. Átnézés, tisztítás, esetleg szíjcsere javasolt. A fejek szép állapotúak.
Garanciát nem tudok rá adni!
Kérek tisztelettel minden kedves licitálót, hogy a vásárlást követően vegye fel a kapcsolatot, és mielőbb rendezzük az adásvételt! Az előre utalás beérkezését követően másnap postázom a terméket MPL házhoz vagy MPL postán maradóra ill. MPL csomagpontra. Csomagautomatába NEM TUDOM küldeni és FOXPOSTRA SEM! Utánvéttel nem küldök. A postai sérülésért nem tudok felelősséget vállalni, bár nem történt még ilyen és jól be is csomagolom.
Posta a mindenkori díjszabásnak megfelelően történik a kedvezményes MPL Vaterafutár igénybevételével(az árak megtekinthetők a Vatera, Vaterafutár menüben)A feltüntetett súly és ár tájékoztató jellegű. Pontos összeg a bedobozolt termék mérése után állapítható meg.
Kérem megfontoltan licitálni!!! Esetleges kérdéseket, kérem vásárlás előtt tegyenek fel!
Aki nem ért egyet a fentiekkel, kérem ne licitáljon!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 17:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése