2020. október 29., csütörtök

Fujifilm Instax Square SQ6 ÚJ Instant Fényképezőgép Kék 1 év Garanciás ! - Jelenlegi ára: 35 990 Ft

Fujifilm Instax Square SQ6 Instant Fényképezőgép, Új, vásárlástól számított 1 év gyári Fuji garanciával, Aqua Blue színben, dobozában tartozékaival eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 35. 990 ft. -ért!
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk !
Leírás:
A különböző fényképezési funkciók, az egyszerű de stílusos design és a négyzet formátumú nyomatok bármilyen divatstílusnak megfelelnek, a fényképezőgép könnyen hordozható, így soha nem marad le az értékes pillanatokról.
A fényképezőgép egyszerű, de stílusos. Három színváltozatban érhető el, gyöngyházfehér mely bármilyen stílushoz illik, csillogó és elegáns arany, és hűvös grafit szürke. A lencse körüli gyűrű fémes, és a fő egység színéhez igazodik. A csavarozott felület nemcsak a fényképezőgépet tartja könnyen, de nagyszerűen illeszkedik a designhoz. Így Ön könnyen kiválaszthatja a stílusának és a divatnak megfelelő fényképezőgépet.
A négyzet formátumról
Lehetővé teszi, hogy a hátteret és az atmoszférát nagyobb mértékben mutassa mint a kártya méretű instax mini film
Emlékezetes fényképeket készíthet az "1 - 1" méretarány használatával
A tavalyi évben a Fujifilm megjelentette az "instax SQUARE Filmet" és a hibrid instant kamerát a hozzá illő képfeldolgozó és szerkesztő funkciókkal.
A piaci elvárások miatt bővíteni kellett a négyzet formátummal kompatibilis kamerák sorozatát.
Az instax széria termékeit elsősorban a fiatalok használják 1998 óta, és az összesített eladások világszerte meghaladják 30 millió darabot .
A Fujifilm tovább bővíti az azonnali "instax" fotórendszert, amely lehetővé teszi mindenki számára világszerte, hogy "élvezze a fényképek azzonali kinyomtatását ".


Jelenlegi ára: 35 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 22:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése