2020. szeptember 28., hétfő

Gorkij park - William Hurt, Lee Marvin (Hollywood Movie Classies) - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Hang: magyar, angol   Felirat: magyar
Gorkij park
(Gorky Park)
Rendező:  Michael Apted
Szereplők:  William Hurt, Lee Marvin, Brian Dennehy
Leírás:
Három borzalmasan megcsonkított holttestet találnak a moszkvai Gorkij parkban. Arkagyij Renko, a fővárosi rendőrség legendás hírű nyomozótisztje kapja az ügyet. A férfi egy bulldog szívósságával kezd munkához, de minél több információhoz jut, egyre nagyobb ellenállásba ütközik. A nyomok egyik része a külföldi üzletemberhez vezet, a másik a magas politika néhány vezéralakjához. Úgy látszik, senkinek sem áll érdekében, hogy Renko kiderítse az igazságot. A nyomozó azonban nem adja föl egykönnyen. Martin Cruz Smith regényének filmváltozata.
Extrák:
Filmográfia, ajánlók
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 06:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése