2020. április 22., szerda

Gránát 6 mm golyós karkötő - Jelenlegi ára: 2 550 Ft


Eladó a képen látható, gyönyörű gránát golyós karkötő. Eredeti bevizsgált ásvány. Mérete: 18-21 cm, gumis damilra fűzve.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
A Gránát kristály
Bátorságot és hitet ad még a reménytelennek látszó helyzetekben is. Aktivál más kristályokat, erősíti hatásukat. A Gránát kristályok segítenek lebontani a belénk ivódott negatív viselkedésmintákat, megkönnyíti az elavult, vagy régi ötletek elengedését. Képes megszűntetni az érzelmi gátlásokat, ezzel utat nyit az önbizalom megszerzéséhez.
A Gránát kristály hatékony energiafeltöltő és regeneráló, amely tisztítja és egyensúlyba hozza a Gyökér csakrát. A középkorban azt tartották róla, hogy képes elűzni a fenyegető veszélyt, ezért talizmánként viselték. Különösen kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, amikor a megszokott életünk darabjaira hullik szét, vagy trauma ér.
Gyökér csakrádat a Gránát kristály energetizálja
Ez a legalsó energiaközpont biztosítja, hogy két lábbal, szilárdan álljál a földön fizikai és lelki értelemben is. Ehhez szükséged van táplálékra, biztonságos otthonra és anyagi függetlenségre. Modern életünkben a bizonytalanság gyakran a pénzügyeinkben csapódik le. Aki folyamatosan szenved a pénztelenségtől, annak valójában a Gyökér csakra szintjén van tennivalója, ezt kell megerősítenie.  
Mikor ajánlott Gránát kristály ékszert viselned?
- Ha több vitalitásra, életenergiára van szükséged
- Ha bátortalannak érzed magad, halogatsz, nehezen kezdesz új dolgokba.
- Ha nem vagy legalább egy kicsit optimista.
- Ha gyakran szorongasz, félsz olyan dolgoktól, amelyek nem következnek be.
- Ha évek óta küzdesz a pénztelenséggel.
- Ha nem tudod leadni a túlsúlyodat.
- Ha gyakran ér baleset, gyengék a csontjaid, romlanak a fogaid.
- Ha gyenge az immunrendszered, gyakran megfázol.
Gyógyhatása:
A gránát hatékony energia feltöltő és -regeneráló. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közeledő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordták magukkal.
Az elkötelezettség egyik köve. Nagy hasznát vesszük krízisben, kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, vagy amikor az élet darabjaira hullik szét, vagy trauma következik be.  Fokozza, aktivizálja, és erősíti a túlélési ösztönt, bátorságot, és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben.  
Aktivál más kristályokat, és erősíti hatásukat. Tisztítja a negatív csakra energiát.  
Pszichológiailag: Pontosabbá teszik önmagunk és mások megfigyelését, segítenek elkerülni a nézetkülönbségeket.
Mentálisan: megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését.
Érzelmileg: a gránát megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, mély szeretetet hoz,  és önbizalommal ruházza fel.
Gyógyhatása: A gránátok segítenek a test gyulladásos folyamatainak és a sebek gyógyulásában. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, gyógyítja a  gerincet és a sejtek rendellenességeit; tisztítja, és új energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt; és megújítja a DNS-t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását. Energiát adnak, növelik az ellenálló erőt, mert élénkítik az immunrendszer működését. Fokozzák a kitartást és segítenek a nagyobb aktivitásban. Élénkítik a szívet és a vérkeringést. A gránátok használata valójában az összes szervet serkenti. Ez megkönnyíti szervezetünk számára a méregtelenítést is. Hatnak a vérre is, javítják a vérképet, segítenek a vér betegségeinek legyőzésében. Óvnak az érelmeszesedéstől is. Lelki síkon is élénkítő és erősítő hatást fejtenek ki a gránátok. Bátorságot és bizalmat öntenek belénk még a nehéz helyzetben is.
Egy postával több karkötőt, terméket is tudok küldeni.
 


Jelenlegi ára: 2 550 Ft
Az aukció vége: 2020-04-22 19:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése