2019. április 5., péntek

BlueBee VR 3D szemüveg Bluetooth távirányítóval - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Eladó a képen látható BlueBee VR 3D szemüveg Bluetooth távirányítóval . A termék új, bontatlan!
Speciális anyag: A 3D-s szemüveg gyanta lencsékkel van ellátva, amelyek nagyszerűek és nagyon kényelmesek.  Akár ül vagy áll, ezzel a szemüveggel élvezheti a teljes audiovizuális élményt.  Legfeljebb 6 dioptriával állítható a vizuális kényelem biztosítása érdekében, mind a videók, mind a 3D-s játékok megtekintésekor.
Védje a szemet: exkluzív edzett üveg gömblencse.  Ezek a 3D-s szemüvegek állítható lencsékkel rendelkeznek, így a képet a tetején lévő kezelőszervekkel lehet összpontosítani.  A lencsék átmérője 42 mm, és hosszabb használat után sem bántja a szemed.
Bluetooth távvezérlő: A Bluetooth 3. 0-val kompatibilis távirányítónak négy üzemmódja van: keresztirányú üzemmód (@ + B), egér mód (@ + D), szórakoztató mód (@ + A) és függőleges mód (@ + C).
Széles kompatibilitás: A szemüveg kompatibilis a 4, 7" és 6"  közötti mobil képernyőméretekkel.  A Bluetooth távirányító kompatibilis az iOS / Android okostelefonokkal, TV-készülékkel, PC-vel.  Az iOS-ban a távirányító csak kompatibilis a fényképezőgép és a hangerőszabályzók saját funkciójával.  Az Androidban teljes mértékben kompatibilis az összes funkcióval.  A látásszög 95-115 fok.
Minden alkalomra: Ezek a szemüvegek alkalmasak minden korosztálynak, szabadidős utazásra vagy otthoni felhasználásra.  Megfelelő szellőzést biztosít a telefon használata közben, és lehetővé teszi, hogy az emberek 99% -a számára kényelmes legyen.


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2019-04-26 10:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése