2019. március 5., kedd

MAKITA Sarokcsiszoló IPARI 840Watt Flex Kisflex Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 50

Eladó Makita Sarokcsiszoló
Típus: 9558NB
Működik rendben, jó állapotban. Keskeny házú, egykezes gép,  Makita kisflexek között ez a legügyesebb,  könnyű - vékony dizájn, jól kézreáll,  aki már használt ilyet, az tudja, hogy miről van szó.  Elektronikusan és mechanikailag teljesen rendben van, hajtóműve nem lóg, nem lötyög, szép hangja van. Porvédett csapágyak és speciális szigetelés a tartósság és megbízhatóság érdekében.  Acél és más fémek, valamint beton, kő és tégla vágásához, csiszolásához. Markolattal, új, minőségi Hilti fém-vágókoronggal, korongrögzítő anyával. Eredeti Makita, ipari kategória.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 840 W
Fordulatszám: 11000 f/min
Max. korong átmérő: 125 mm
Made in United Kingdom
Markolattal, egy új Hilti vágókoronggal, valamint korongrögzítővel adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül. Azonnal munkára fogható.
Új ára 30 ezer Ft körül volt.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit viszi. A megjelölt lejárati idő előtti zárására, vagy licittörlésre nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
Vaterafutár, MPL PostaPont, Foxpost vagy MPL csomagautomata, stb. szállítás is megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, ingyenes házhozszállítást biztosítok, több termék esetén is.
Nézze meg hasonló termékeimet, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 18:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése