2018. szeptember 28., péntek

Xiaomi Mi A1 DualSim LTE okostelefon - 64GB - 4GB - piros - Globál verzió, MAGYAR JÓTÁLLÁS (30213) - Jelenlegi ára: 66 5

Xiaomi Mi A1 DualSim LTE okostelefon - 64GB - 4GB - piros - Globál verzió, MAGYAR JÓTÁLLÁS (30213)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!
Rendelj többet, hogy olcsóbb legyen a postázás!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
73900 Ft helyett 66510 Ft!
Xiaomi Mi A1, a Google Android One büszke képviselője
A Xiaomi Mi A1 mobiltelefon dupla kamerával (12 Mpx), nyolcmagos Snapdragon 625-ös processzorral és 64 GB belső memóriával rendelkezik. Az okostelefon 5, 5"-es IPS kijelzővel, ujjlenyomat-olvasóval és gyönyörű fémes designnal büszkélkedhet. Az egyszerű Androidnak köszönhetően a gyártó garantálja a meglehetősen gyors átmenetet a legújabb Android 8 Oreo verzióra.
 
 
A fekete Xiaomi Mi A1 mobiltelefon főbb jellemzői:
Dupla kamera optikai zoommal
Gyors működés, hála a gyors processzornak és a nagy rendszermemóriának
kiváló 5, 5"-es IPS kijelző
Az akkumulátor kapacitása 3080 mAh
Fémes design, lekerekített élekkel
Google Android One operációs rendszerrel, és még ebben az évben kijön az új Android 8 Oreo
Dual SIM
ujjlenyomat-olvasó
MicroSDXC 128 gigabájt
 
 
A Xiaomi Mi A1 kijelzője egyszerűen elkápráztat
Egy olyan kijelzővel, mint ez, maximális mértékben kigyönyörködheted magad a fotóidban és a videóidban. Hála az IPS technológiának, az okostelefon minden betekintési szögből valósághű színreprodukcióval rendelkezik, a FullHD felbontásnak köszönhetően pedig még a legapróbb részlet sem téveszthető szem elől. A kijelző üvege keményített, amely rendkívül ellenállóvá teszi a véletlen károsodásokkal szemben.
 
 
Dupla kamera - ha egy nem elég
A Xiaomi Mi A1 mobiltelefon duplakamerás rendszerrel büszkélkedhet, amely manapság igencsak ritkaságnak mondható az okostelefonok világában. A dupla kamera jóvoltából lehetőség adódik az optikai zoom általi ráközelítésre, amely ezidáig csupán a drága fényképezőgépek kiváltsága volt. Mostantól kezdve többé már nem számít, hogy mekkora távolságra vagy a fotózni kívánt tárgytól, elég csupán ráközelíteni, és az optikai zoomnak hála sokkal jobb minőségű felvételt tudsz készíteni, mint az elavult digitális zoommal. A kamera 12 Mpx-es felbontásban készíti a felvételeket, tehát még a legkisebb részlet sem marad le.  
 
 
Speciális hatások a jobb fotókért
A 12Mpx széles látószögű objektívvel és a 12Mpx-es teleobjektívvel a kettős objektíves kamera valódi bokeh effektust tud létrehozni - ez az a homályos háttér, amely normál körülmények között csak DSLR kamerákkal érhető el. Ráadásul a teleobjektív akár 2x-es optikai zoomot is kínál. Ez akár tízszeres digitális zoommal is kombinálható, így a távolból történő felvétel nem jelent problémát. Az elsődleges érzékelő 1, 25 ? m-es pixeleket használ a világosabb és határozottabb képek érdekében. A Smart Beautify 3. 0 portrészűrő érzékeli és kiemeli az arcokat.
 
 
Hosszú akkumulátor-üzemidő és modern Android
A mobiltelefon egy 3080 mAh nagykapacitású akkumulátorral lett ellátva, ami bőven ki fog tartani a nap végéig. Üdvözlendő fejlesztés a Google Android One platform integrálása, aminek köszönhetően rekordidő alatt férhetsz hozzá a jövőbeli frissítésekhez.
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.


Jelenlegi ára: 66 510 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 21:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése