2018. július 31., kedd

Canon W-E1 Wi-Fi adapter - Jelenlegi ára: 12 930 Ft


Közvetlen csatlakozás vagy saját hálózat használata
A W-E1 Wi-Fi-adapter a kompatibilis kettős kártyanyílásos EOS-fényképezőgépek saját Wi-Fi-hez való csatlakoztatását teszi lehetővé otthonodban vagy a stúdióban. Ezen kívül közvetlen, ad hoc kapcsolat létrehozására is képes a Camera Connect alkalmazást futtató eszközökkel, például okostelefonokkal és táblagépekkel, illetve az EOS Utility szoftvert futtató Mac és Windows rendszerű számítógépekkel, így bárhol kapcsolódhatsz.
Lásd, amit EOS-géped lát a távoli élő nézettel
Komponáld meg képeidet okostelefonod, táblagéped vagy számítógéped képernyőjén. Bárhol állítod fel a fényképezőgépet, minden tisztán látható, a felvételeket pedig úgy időzítheted, hogy egybeessenek az eseményekkel. A fényképezőgép beállításait is módosíthatod, a kritikus fontosságú élesség pedig a képre való zoomolással ellenőrizhető. Az aktív fókuszpont egyetlen érintéssel vagy kattintással beállítható vagy módosítható.
Vigyél át képeket és videókat Windows-/Mac-számítógépre vagy okoseszközökre
Ossz meg különálló képeket a fényképezőgép kompatibilis, Canon Camera Connect alkalmazást futtató, iOS/Android rendszerű okoseszközhöz vagy EOS Utility szoftvert futtató, Windows/Mac rendszerű számítógéphez való csatlakoztatásával. Az átvitelt követően a képek feltölthetők az internetre, és megjeleníthetők a képernyőn. A felvételek szerkesztésének ráadásul menet közben is nekiállhatsz.


Jelenlegi ára: 12 930 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése