2018. június 24., vasárnap

BEAG HX 123-8 hangszóró 2db 5VA/8Ohm 80-20000Hz BEAG 100 Voltos hangoszlopból - Jelenlegi ára: 1 750 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
A BEAG régi 100 Voltos hangoszlopaiból származó hangszórók. Az eladás tárgya a két darab. Az ár is így értendő.
Mindkét hamgszóró működik, nincs sem megerőltetve, sem pedig megsütve a tekercselése, de minimum egyikükre (én egy füst alatt a másikat is, de az még ráér) ráfér az újrapapírozás! Ezért árulom hibásként. Amúgy nem szakadtak és szólnak is, de a bal oldali hangszóró a fentiek miatt nem 100%-os.
Viszont az is öröm, hogy még fellelhetőek ilyenek, mert pontosan ez a típus igen megbízható és keresett gyártmány volt és méreteihez képest tudott ám nagyot szólni. Membránátmérő 12cm. Mágnes erős, robosztus kivitel.
Műszaki jellemzői halálpontosan előkereshetőek a netról, ezt nem is taglalnám.
Az itt lévő kettő papírállapotáról már szóltam. A többi ismérvük rendben van. Mágnesek fixen a helyükön, az egész lemezkáva sérülésmentes és a legkisebb deformációtól is mentes!
Szerintem a mai "kínaivilágban", ahol 3cm-es 2wattos hangszórókra szemrebbenés nélkül ráírják a 20Watt "zenei" teljesítményt én azt mondom, hogy ezek a BEAG-ok eredendően 5VA-es hangszórók, de nem lehet egy lapon említeni sem a hasonló mai hulladékokkal, mert annyival jobbak. Persze a papírozás után, ami az egyiknél elengedhetetlen lesz.
Postázni  Vaterafutárral IGEN! (DPD NEM!!! )
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 1 750 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 20:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése