2017. november 2., csütörtök

Fjallraven High Coast Zip-Off női nadrág 36-os - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Eladó Fjallraven High Coast Zip-Off nadrág, világos khaki színű 36-os méretben. A szár lecipzározható 2 pár tartozik hozzá, az egy szűkithető szabott aljú behúzózsínorral. Új, nem volt használva.
Derék:    35-41 cm      Csipő:   51 cm     Testhossz:   110 cm       Belül:   88 cm
Fjallraven High Coast Zip-Off női nadrág:  Könnyű, jól szellőző, sokoldalú, lecipzározható szárú nadrág sokféle nyári és szabadtéri tevékenységhez. Kimondottan célszerű meleg időben tett túrához és amikor kifejezetten fontos a kis súly. A térd fölötti cipzár segítségével a nadrág rövidnadrággá alakítható át, ami praktikus megoldás utazás során és amikor nem akarsz sok csomagot magaddal vinni. Tartós, szélálló G-1000 Lite anyagból készült nadrág, amely gyorsan szárad, illetve hatékonyan engedi távozni a nedvességet, amelynek mennyisége intenzívebb mozgás során megnövekszik.  
Egyszerű kialakítás csak a legszükségesebb részletekkel a könnyű súly megőrzése érdekében. Két oldalzsebbel, egy cipzáras lábszárzsebbel, valamint két szintén cipzáras farzsebbel. Övhurkok hátul, hogy helyén tartsák az övet. Kényelmes és klasszikus szabás, közepes derékkal és enyhén összeszűkülő nadrágszárral.  
A világ egyik legjobb outdoor anyaga
A G-1000 a Fjä llrä ven saját fejlesztésű, kopásálló és sokoldalú anyaga, amely már klasszikusnak számít a túrázásban és amely a legkülönfélébb kalandokra csábít, minden éghajlaton, minden évszakban a trópusokon és a dermesztő sarkokon egyaránt.   A sűrű szövésű anyag (65% poliészter és 35% legkiválóbb minőségű pamut) Greenland Wax viasszal van átitatva. Ezen anyagok találkozása teszi a G-1000-et a világ egyik legjobb outdoor szövetévé. A G-1000 számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik:
• Tartós A G-1000 rendkívül kopásálló, ez pedig könnyű súllyal kombinálva kiváló választás utazáshoz és természetjáráshoz egyaránt.
•  Vízálló A Greenland Wax a G-1000-ből készült ruhadarabokat igen ellenállóvá teszi esővel és nedvességgel szemben. Ez azt jelenti, hogy rövidebb záporok idején is viselheti. Ha az anyag nedves lesz, akkor gyorsan meg is szárad.
• Szélálló A sűrű szövés a G-1000 anyagot szinte teljesen szélállóvá teszi. Ha egyszer átitatódik Greenland Wax-szal, teljes védelmet nyújt a csípős szél ellen.
• Légáteresztő képesség A G-1000 egyik legvonzóbb tulajdonsága kiváló szellőzőképessége. Hatékonyan engedi át a test nedvességét, ami különösen hasznos a nagy fáradsággal járó tevékenységek esetén.
UV-védelem Az anyag szinte 100%-os védelmet nyújt a nap ultraibolya sugárzása (UVA és UVB) ellen, és ezért nagyban lecsökkenti a leégés kockázatát.
A Fjall Raven története Svédországban 1950-ben kezdődött az akkor mindössze 14 éves Å ke Nordin egy hegyi túráján. Å ke egy akkoriban használatos hátizsákkal vágott neki az erdőnek, de út közben döbbent rá, hogy a hátán körteformára deformálódott zsák milyen kényelmetlen, bosszantó útitárs. Egy gyors elhatározással saját kezébe vette az ügyet és fából vázszerkezetet készített, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén. Az évek teltek és idővel Å ke megalapította saját cégét Fjall Raven néven. Célkitűzéseik azonban változatlanok maradtak: megfelelni az állandó kihívásoknak, innovatív és okos megoldásokat találni, folyamatosan fejleszteni az anyagokat, kevesebb súlyt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítani.  
A cég által kifejlesztett felszerelések nem követik a legújabb trendeket, hanem hosszan tartó minőséget kínálnak. A funkcionális felszerelés elősegít, hogy a természettel való találkozásból mindig a lehető legtöbb pozitív élménnyel térhessünk vissza a dolgos hétköznapokba.  
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-23 19:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése