2017. augusztus 20., vasárnap

Buzz Quiz PS 3 teljes játékszett kiváló állapotban eladó - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Buzz Quiz Tv Playstation 3.  játék  teljes szettben / 4 DB  vezetéknélküli vezérlő egység, Usb stick, játéklemez hibátlan karcmentes, kiskönyv, ps3 buzz tasak/ lásd képek.
Rövid leírás a játékról illetve játékélményről:
A PlayStation 3-hoz érkezett új Buzz! csomag egyik legfontosabb újítása, hogy a kontrollerek végre mellőzik a vezetékeket, nem kell a kábelekkel bajlódni, és minden egyes játék előtt kibogozni azokat. Persze cserébe két AA-s ceruzaelem kell mindegyik vezérlőbe, de hát valamit valamiért. Túl sokat talán nem fogyasztanak az 5-5 gombot tartalmazó eszközök... A vevőegység egy egyszerű USB stick, melyet a PS3-ra kell csatlakoztatnunk. A teszt során nagyon élveztük az így kapott szabadságot, nem kellett azon izgulnunk, hogy a játék hevében mikor rántunk le véletlenül valamit a kábellel, és akkor se volt gond, ha messzebb szerettünk volna ülni a képernyőtől.  
A Buzz! Quiz TV játék többféle témát dolgoz fel: zene, tévé- és mozifilmek, sport, műveltség, lifestyle. Az öt témakörben összesen 5000 kérdés került a Blu-ray lemezre, ha pedig ez nem lenne elég, a netre csatlakozva más játékosok kreálta kérdéseket is választhatunk. (Illetve ha megfelelő országban élünk, megvásárolhatjuk az újabb, 500 kérdésből álló csomagokat is különféle témakörökből – Magyarországon egyelőre sajnos a PS Store vásárlási lehetősége nem használhat. A játék gondoskodik arról, hogy lehetőleg ne nagyon fussunk ismétlődő kérdésekbe – legalábbis a teszt idején egyszer se fordult elő, hogy egy korábbi kérdést újra láttunk volna. Ha pedig mi is szeretnénk kérdéseket közzétenni, vagy legalábbis saját célra a játékba helyezni, arra egy weboldalon keresztül van lehetőségünk. Igaz, van egy elég szigorú korlátozás: mindössze nyolc kérdés kerülhet egy saját kvízbe, ellenben utána – ha engedélyezzük – mások is hozzáférhetnek és értékelhetik is azt.
Kapunk egy, a tévében is látható játékokhoz hasonló stúdiót, egy harsány, néha kissé idióta műsorvezetőt, Buzzt, valamint egytől négy játékost. Karakterünket sokféle mókás figura közül választhatjuk ki, az Elvis-imitátortól a szemüveges geeken keresztül a szöszi cheerleaderig, ráadásul mindegyiknek 3-4 ruha is a rendelkezésére áll, hogy nagyobb legyen a változatosság. Meghatározhatjuk még nevünket és kiválaszthatjuk a gombnyomást jelző hangeffektet (bégetéstől autódudáig). Ne számítsunk fotorealisztikus megjelenésre, de a HD felbontású, rajzolt grafika teljesen jól illik a játékhoz, a karakterek kidolgozottsága is nagyon jó, mindegyikük izeg-mozog, ugrál örömében vagy épp a kezébe temeti arcát egy-egy sikertelenség esetén. Talán Buzzt vehették volna kissé szolidabbra, mert amit előad, az hosszú távon inkább idegesítő és a játékmenetet lassítóan hosszadalmas, mint szórakoztató. A kérdések prezentálása a nagy felbontásnak köszönhetően látványosabb lett, és sokszor egy-egy fotó vagy videóbejátszás után kell válaszolnunk.
 Van olyan forduló, amikor egyszerűen a jó válaszért pontot kapunk, aztán már számít az is, hogy ki adja leggyorsabban a helyes választ, később játékostársainktól rabolhatunk pontot, majd kiejthetjük az adott körből a többieket, zárásul pedig egy-egy platformra állva kezdünk neki a fordulónak, mely folyamatosan süllyed, de ha elsőként válaszolunk helyesen, magasabbra kerülünk. Persze a cél utolsónak maradni.
A játék történetében először on-line lehetőség is került a Buzz! -ba. Ilyenkor a netre kapcsolódott játékosok egyszerre akár négyen mérhetik össze tudásukat. Sajnos itt se minden kerek, nagyon hiányoltuk, hogy nem oldották meg a fejlesztők, hogy például 2-3 játékos saját Buzzerrel játsszon egy helyen, míg a hiányzó 1-2 fő a világ más részéről csatlakozik be hozzájuk. Ehelyett arra van csak lehetőség, hogy egyedül, vagy egy csapatként lépjünk fel az online világba, és úgy versenyezzünk mások ellen, szintén rögzített sorrendű fordulókban. A csatlakozás amúgy egyszerű, egy-két gombnyomás és a többiekre történő rövid várakozás után már a játékban találjuk magunkat.
POSTA CSAK: 900 FT


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-09 16:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése