2017. június 27., kedd

auna Peggy Sue CD, hordozható CD retró gramofon, CD, USB, SD, sötétbarna - Jelenlegi ára: 41 990 Ft


auna Peggy Sue CD, hordozható CD retró gramofon, CD, USB, SD, sötétbarna
Termékkód: 10031595
Minden egy tető alatt! Ami az első ránézésre egy ötvenes évekbeli koffernek néz ki, az valójában az új Peggy Sue CD hordozható gramofon, a Nostalgy by auna dizájn sorozatból. Nem csak három különböző méretű lemezt játszik le, de a digitális korszakkal is egy szinten van: az audio és MP3- CD hordozókat a beépített MP3 lejátszó, az USB meghajtókat, MP3 lejátszókat és SD memóriakártyákat pedig az USB port és SD olvasó szolgálja ki. Különféle kincseket rejt a múltból és a jövőből, egy retró formatervezésű kofferben ötvözve őket. A koffer műbőrrel van bevonva, bepattanó zárral és krómozott védőperemekkel rendelkezik. A Nostalgy by auna Peggy Sue CD gramofonnak nincs szüksége további hangszórókra, hiszen a kompakt, koffer alakú csomagban beépített sztereó hangszórók vannak. Természetesen a hátsó vonalas kimenettel külső hangfalakat és HiFi tornyot is csatlakoztathatunk. A fülhallgató csatlakozással bármikor diszkréten hallgathatunk zenét. Ideális az estét követő hangulatos zenéhez. Zene a kofferből: A Nostalgy by auna Peggy Sue CD retró gramofonnal újjászületik a nagy, Fekete lemezek korszaka. Választható színek: sötétbarna, fekete (10030830), barna (10030831), narancssárga (1003083).
Fő jellemzők:
Gramofon szíjmeghajtással, felültöltős CD lejátszóval, támogatja az MP3 fájlokat USB port és SD olvasó, támogatják az MP3 fájlokat, használhatunk USB adathordozókat, MP3 lejátszókat és SD memóriakártyákat Hordozható dizájn, koffer alakkal és fogantyúval, krómozott védőperemek, bepattintható zár Beépített szedő rendszer Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB interface, 1 x SD/MMC memóriakártya olvasó, 1 x sztereó cinch-line kimenet, 1 x fülhallgató kimenet Támogatott lejátszási sebességek: 33, 45, 78 fordulat/perc Támogatott lemeztípusok: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD Adathordozók támogatott kapacitása: max. 32 GB LCD kijelző Vezérlőpanel a felső oldalán Emelőrúd Automata start/stop funkció Hatékony navigálás az MP3 mappákban Dal átugrása (kihagyása) Dalok lejátszási sorrendje állítható Ismételt lejátszás Véletlenszerű lejátszás Csatos zár az elülső oldalán Csúszásmentes lábak, csökkentik a rezgéseket Áramellátás: DC 12V, 2A (a tápegység a csomag része) Küldemény tartalma:
1 x gramofon 1 x USB hálózati tápegység Használati útmutató (nyelvek: német, angol) Termék méretei:
Méret: kb. 50 x 18, 5 x 34 cm (SzxMxM) Tömeg: kb. 6 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 41 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése