2016. július 20., szerda

DVD Az igazság órája - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált
Tartalom:
Vincent LaMarca New York-i gyilkossági nyomozó mögött hosszú, sikeres pályafutás áll, komoly hírnevet szerzett magának, mivel szinte a munkájának szentelte az életét. De legutóbbi esete kivizsgálása során a mércét még magasabbra kellett tennie, ugyanis az ügy gyanúsítottja nem más, mint a saját fia. Ő és Joey ugyan fájdalmasan elidegenedtek egymástól, amióta LaMarca elvált a feleségétől, és otthagyta Long Beachet hogy Manhattan névtelen utcáin járőrözhessen. Eredményes karriert mondhat magáénak a New York-i rendőrségen, de magányosan él, még barátnőjét sem engedi igazán közel magához. A legközelebbi kapcsolatban társával, Reggel áll, de ez nem terjed tovább a szolgálati viszonynál. Amíg Vincent a jelen bűnügyeit kutatta, nem kellett foglalkoznia a fájdalmas múlttal vagy bánkódnia amiatt, hogy fiával való kapcsolata zátonyra futott. De most a gyilkosság kinyomozása miatt vissza kell térnie Long Beachra, ahol ismét kísérti a múlt, amelynek emlékei egész életén át gyötörték: apja halála, akit gyilkossággal vádoltak és kivégeztek, amikor Vincent még kisfiú volt. Nyomozás közben LaMarca rájön, hogy saját, fel nem dolgozott fájdalma, és az, hogy apaként csődöt mondott, komoly hatást gyakorolt Joey életére, és most, úgy tűnik, 18 éves éves unokája is hasonló cipőben jár. Zsaruként Vincentnek bíróság elé kell állítania a tettest, apaként pedig meg kell találnia a módját, hogy megmentse a fiát...
A lemezt videotékából vásároltam meg, a borítón lehetnek matricák a téka vonalkódjával.
A kép csak illusztráció, a DVD borító esetenként eltérhet az aukcióban szereplőtől.
Kérlek, vedd figyelembe licitálás előtt, hogy a termékekre nem áll módomban garanciát adni. Köszönöm!
Nézd meg a többi a ukciómat, illetve Gensz felhasználó aukc! ióit is, hátha találsz egyéb terméket is, ami elnyeri tetszésedet.
  Mivel tudunk együtt postázni, a szállítási költségen is spórolhatsz!
Kedves Érdeklődő!
  Szépen kérlek, a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
  Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni. Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
  Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.
  A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Ilyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
  Ajánlom figyelmedbe a "Saját oldalam"-at is, aho l sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
  Simán nem postázok, és személyes átvételre is csak a megadott helyeken és időpontokban tudok lehetőséget biztosítani.
  Megértésedet köszönöm!

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2016-08-10 09:30 . DVD Az igazság órája - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése