2016. június 3., péntek

Saeco Odea Go automata kávégép,kávéfőző - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

   
Teljesen leszervizelt, szétszerelt kitisztított kávégép, szép állapotban .
Használatból eredő apró karcok vannak a készülék oldalán, a csészelift fóliáján van két pici nyomás ezt próbáltam külön fotózni.
Ebben a vételárban 1 hónap garanciával .  
Magasabb elért licitérték esetén további garanciát adok a készülékhez .  
     
Minden készülékem a legkissebb bontható elemig szét van szerelve, ki van tisztítva, elhasználódott, elöregedett tömiítések kicserélve.
Esetlegesen elhasználódott alkatrészek cserélve.
Mindig törekszem, alapból jó állapotú készülékeket felújítani/leszervizelni.  
A gépek belseje maximálisan tiszta, egy új géphez képest annyira használt hogy annyi kávé folyt rajta át amit én tesztelés beállítás során főzők vele. Szóval itt nincs penész, 1-2 éve lerakodott koszon átfolyt kávé.
A gépek használtak, karco! k, esztétikai hibák természetesen lehetnek, bár mindig törekeszem szép gépeket árulni, de csak olyan gépet árusítok ami bárhol, bármilyen konyhában vállalható.
Jelentősebb küllemi hibákat mindig külön kiemelem !  
                              
Szállítás 
Szabványosított, mindig új dobozt használok .
A gépeket tartozékait , mindig alaposan csomagolom hogy ön épségben kézhez tudja venni .
Postaköltég a feltüntetett dijszabás alapján.  
Átvehető személyesen díjmentesen egyeztetett időpontban .
Lakhelyemhez közel (40-60km távon belül) akár ki is szállítom, díj ellenében, de ennek pontos idejét egyeztetni kell pontosan. Kiszállításra 5 napon belül kerül sor .
80FT/Km a kiszállítás dija, légvonalban mért városközéppontok távolsága(google maps) képezi a számítás alapját.
Fizetés 
Lehetőleg levelezésre kérem ne használjana! k a kommunikációban freemail, hotmail, és citromail fiókok! at! Sokszor a levelek megérkezése bizonytalan .
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 48 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 7 naptári napig várok a termék vételárának kiegyenlítésére, majd elhívom a figyelmét a megvásárolt termékre és annak vételárának kiegyenlítésére.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 10. napon ha nem érkezik meg a vételár a terméket újra meghirdetem és automatikusan NEGATÍV értékelést adok.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Nem regisztrált, nem ellenőrzött, 10 pozitív értékeléssel rendelkező vásárlókra ezek a szabályok SZIGORÚBBAN vonatkoznak!
24 órán belüli kapcsolatfelvételt, 5 munkanapon belüli utalást várok el tőlük. Amennyiben a 5. napon nem érkezik meg a termék vételára, vagy nem veszi át a terméket akkor elállok a vásárlóval létrejött adásvételtől a terméket újra meghirdetem, és NEGATÍV értékelést adok.
Kezdőként linkeskedő, vagy szórakozásból vásárlók kérem keressenek másik aukciót .
8 éve vaterázok az első és az eddigi legutolsó adásvételem során is határozottan , gyorsan intézem a dolgokat, ezt várom el mástól is, aki erre képtelen az NE nálam vásároljon.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Kérem vegye figyelembe hogy a számlára való beérkezés időpontja a mérvadó, nem pedig az utalás indításának időpontja !


Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-08 10:19 . Saeco Odea Go automata kávégép,kávéfőző - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése